Bedrägeri: detta kompletterar föregående stycke. På grund av olaglighet och anonymitet kan användare som köper olagliga IPTV-tjänster utsättas för bedrägeri. Och i de mest skrupelfria fallen kan de utsättas för informationsstöld, vilket resulterar i stöld av pengar från bankkonton, stöld av personlig information och till och med hackning.

Desinformation: förutom bedrägerier har de som säljer dessa olagliga IPTV-tjänster gjort tillräckligt med desinformation om att använda roku-plattformen. Eftersom Dreamfilms.se har förbjudit program för att titta på IPTV olagligt, inklusive m3u listor, många säljare började säga att nu utan dessa program Roku är värdelös, när det alltid har vunnits, och även att “gå med i min IPTV-tjänst och aktivera din Roku” när det inte är sant. Skulle du betala för säljare som kastar skit på Roku, för att dra nytta av sina programmerade Android-enheter för att titta på piratkopiering och bästa IPTV?

Juridiska frågor: och för att avsluta, eftersom dessa tjänster är olagliga, polisen eller upphovsrättsskyddande tjänstemän kan avbryta, blockera eller censurera tillgång till sådana tjänster. Och om polisen gör en översyn av servrarna, kommer de att ha till hands en enorm lista över användare som, om polisen eller upphovsrättsmyndigheterna så önskar, kan genomföra rättsliga förfaranden, vilket skulle sluta i trubbel och riskerar att hamna i fängelse eller betala böter (och utan att fortsätta finns det redan länder som straffar inte bara polisen eller upphovsrättsmyndigheterna, utan också

Kort sagt, kära användare: skulle du betala för en sådan instabil tjänst, vars stöd skulle vara säljaren av tjänsten på en server i något land som inte vet det, med människor som har sagt dåliga recensioner om Roku till förmån för sina egna fickor som säljer hårdvara av tvivelaktig kvalitet och kan leda till juridiska problem för dig och din familj via Smart-TV.se? Jag tror att svaret är mer än uppenbart.

Därför rekommenderar vi inte användning av olagliga tjänster av något slag här på Hologram Television. Om du vill ha permanent stöd, stabilitet och bra service finns det inget bättre alternativ än att köpa juridiska tjänster. Roku har många lagliga användningsalternativ och argumentet att flera personer som “bara är för Netflix och YouTube” är en förolämpning mot intelligens.

Det är därför, eftersom vi började skapa appar för Roku, började flera kanaler gå ut ur anonymitet och är nu de mest nedladdade apparna på plattformen. Naturligtvis gör vi allt från laglighet, alltid med hjälp av de officiella länkarna som finns på webbsidor på kanalerna där signalerna finns, förutom att undvika användning av logotyper som kan orsaka förvirring. Allt detta inom den rättsliga ramen för det land där jag bor: Ecuador.

Sedan insisterar jag, Påashaogram TV kommer alltid att rekommendera juridiska tjänster och undvika att falla i olaglighet. Men det är upp till dig, ANVÄNDARE, Om du väljer att lämna mellan rättstjänsten och olaglig service.